NOVOGODIŠNJI PRAZNICI




 ŽELIM SREĆNE 
NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE


  

 
 


Svi mi željno iščekujemo 31. decembar. Novu godinu. Dan kada treba da zaboravimo sve brige, da udjemo u novu godinu srećni i nasmejani. Do tog dana treba da damo sve od sebe da život sredimo koliko toliko. Da sve loše zaključamo u neki stari ormar i bacimo ključ, da oprostimo ljudima neke stvari ma koliko bolne bile. Neki ljudi će ući sa nezavršenim obavezama, bez plana za budućnost, plašljivi šta će biti kad zakorače u novu godinu. 


Da li će biti uspešni ljudi, koje će svi drugi ceniti i poštovati? Da li će upoznati dugo željenu ljubav? Da li će se neki ostvariti kao roditelji? Niko ne zna 100% šta im budućnost može doneti.





















Sve što su gradili može se srušiti preko noći, potonuti baš kao Titanik. Sve nade mogu se ugasiti. Ako se osvrnemo unazad, videćemo sve pređene stepenice. Ako se zamislimo malo dublje, setićemo se kako smo za prelazak nekih stepenica uložili ogroman trud i napor a neke skoro pa lagano, kao deca prešli. Iako stepenice izgledaju isto-iste dužine, iste širine. Ali, nisu sve iste. Hoćemo li se dizati iz godine u godinu, stepenicu po stepenicu prema gore kulturno i duhovno. Ili će nam stepenice biti silazne pa će nam raspoloženje padati, a kvaliteta života slabiti i problemi se pritom nagomilavati. O tome odlučujemo sami. 




















Negativne misli i događaje ostavimo za sobom, ali poruku ne smemo zaboraviti. 
A pozitivne misli i dobre vibracije prenesimo u novu godinu. 





Коментари

  1. Poruka puna nadahnuca. Želje lepe i iskrene.Divno. Srećnu Novu godinu i da ti se ispune najlepše želje srećo moja🎉🎄🎊💝🎁🎋🎉🎅🎈🍷🍰🍸💰💴💵

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ritual ispijanja kafe

Švarcvald torta

Bečka torta